Prijave na Natječaj za Mjeru 2.2. „Poticanje društvenih, kulturnih, gospodarskih, obrazovnih, stručnih i drugih sadržaja, događanja i aktivnosti valorizacije, očuvanja i održivog korištenja resursne osnove društva, gospodarstva, okoliša, bioraznolikosti i prirodnih vrijednosti prostora“ kreću 08. veljače 2021. godine te traju do 12. ožujka 2021. godine.

 

Organizacija društvenih, kulturnih, obrazovnih te ekoloških događanja vezana uz održivi ribolov, ribarsku tradiciju te pomorstvo poput male škole brodogradnje, ribarskih manifestacija, edukacija o ribarstvu, ekoloških akcija čišćenja mora samo su neke od aktivnosti koje možete financirati putem ovog Natječaja.
Za informacije vezane uz Natječaj za Mjeru 2.2.možete se prijaviti na on-line radionicu / konzultacije putem e-mail adrese: lagur.brac@gmail.com najkasnije do 5.2.2021. godine obzirom da rok za podnošenje prijava počinje teći od 8.2.2021. godine.
Nakon isteka roka održavanja on-line konzultacija sva pitanja vezana uz Natječaj mogu se postaviti elektroničkim putem slanjem upita na adresu e-pošte: natjecaji.lagurbrac@gmail.com. Pitanja vezano za prijavu na natječaj mogu se postaviti od dana objave natječaja do najkasnije deset (10) kalendarskih dana prije dana isteka roka za podnošenje prijave. Odgovori na upite bit će objavljeni na mrežnim stranicama FLAG-a i to na način da će se osigurati zaštita osobnih podataka korisnika.
U nastavku se nalazi Prezentacija vezana uz  Mjeru 2.2.; Prezentacija_Mjera 2.2 PDF